Protective Face Shield Mask For Sale

Protective Face Shield Mask For Sale!

The New Normal lifestyle is here, we are encourage to wear face mask, face shield, wash hands often, and practice social distance whenever possible to protect ourselves against Covid-19.

Let's Support Local Small Medium Enterprise by purchasing this Protective face shield masks that is Made in Malaysia. It is specially design and suitable for both children and adults.


Protective face shield masks features:

• 100% brand-new, anti-fog & anti-static.
• Adjustable head bands to suit head size (adults / children).
• Headband and shield are washable with alcohol based sanitiser hence can be reusable for multiple times.
• Flexible to move the shield up and down.
• Lightweight & optically clear.
• Replaceable shield are available for purchase too.
Protective face shield masks pricing:

Price per pc = RM9.90 (postage applicable)
Get 10 pcs for RM99 (foc postage for Klang Valley / discounted postage applicable to outstation)

To purchase, please contact Rane's FB Page.

#MadeinMalaysia #faceshield #faceshieldmasks

11 comments:

Yaya Azura said...

Still dont have my own face shield. Kena beli satu ni..

Mat Drat said...

i also believe that we have live with new Norm... to wear face mask n face shield

mama tisya said...

oh Face Shield Mask pn ada jual juga ye skarang..biasa tgk face mask sahaja..tq for sharing

Sariah Awang Senik said...

Lusa dah masuk kerja. Biasa pakai facemask je. Kalau yang face shield ini, pakai buang atau boleh simpan tahan lama?

Bonde Zaidalifah said...

baguslah dah jual senang nak beli tuk dipakai, PKP blm berakhir nak keluar takut kenalah pakai shield mask dan mask utk cegah covid 19

Hanny Abdullh said...

Nak jugak beli satu, mana tahu kot2 berjalan dekat tempat yang ramai orang, terlindung sikit kan. Nanti nak survey lah

Marina Bashah said...

Bagusnye ada jual shield mask ni. Susah nak dapat field mask kat kedai-kedai

mazharalti said...

Super agree that what ever it is, we have to accept the fact that we must live in the new normal... wearing face shield is also a good move... to have an extra protection other than face mask...

Sis Lin said...

I ada 3 beli kat Shopee, tapi belum ada guna lagi..now susah juga nak beli dan cari, sebab kawan i nak beli semua sold out..

yaya_flanella said...

Bagus juga buat persediaan face shield mask untuk dipakai pada waktu yang tak terjangka kan. Yang penting pastikan kebersihan sentiasa terjaga

Mawardi Yunus said...

Perlu ni untuk persediaan apa-apa kan. safety first hehe. bukan senang nak cari sekarang ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...